FAQ

Lees hieronder de meest gestelde vragen.

Hoe nauwkeurig zijn de zelftesten?

De zelftesten van Oneself zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke methoden om je diagnose te bepalen. Onze testen zijn CE-gecertificeerd en hebben een nauwkeurigheid van meer dan 95%. Ze zijn dus zeer nauwkeurig. Bovendien worden al onze testen binnen de EU ontwikkeld en geproduceerd.

Waarom zou ik een test kopen in plaats van mijn symptomen te googlen?

Niet alle gezondheidsgerelateerde pagina’s op internet zijn betrouwbare informatiebronnen. Je moet dus voorzichtig zijn met wat je kunt vertrouwen. Een gezondheidstest is veel nauwkeuriger dan alleen maar de symptomen te googlen.

Waarom zou ik de zelftest kopen?

Als je twijfelt over je gezondheid kan het uitvoeren van een zelftest je gedetailleerde informatie geven over je gezondheidsprobleem. Vaak worden gezondheidsproblemen niet serieus genomen en worden de symptomen genegeerd. Met de zelftesten van Oneself kun je jouw gezondheid onafhankelijk en comfortabel vanuit huis controleren. Zelfs bij gezinsplanning kunnen onze testen je helpen.

Zijn medische zelftesten ingewikkeld om te gebruiken?

Nee, de implementatie van onze zelftesten is gemakkelijk te begrijpen. Alle zelftesten worden geleverd met een gedetailleerde handleiding om je te helpen bij de implementatie. Alle testen kunnen alleen en zonder hulp van buitenaf worden uitgevoerd. Ze zijn eenvoudig, snel en uiterst nauwkeurig en ontworpen om comfortabel vanuit huis uit te voeren.

Ik ben bang om mijn eigen bloed af te nemen. Is de punctie pijnlijk?

Als je ooit een gewone muggenbeet hebt gehad, is dit vergelijkbaar. Dus, het is niet pijnlijk. Het minst pijnlijk is de zijkant van de middelste of vierde vinger. Daar zijn minder zenuwuiteinden. Zorg dat je vingers warm zijn en masseer je vinger een paar seconden voordat je de test uitvoert.

Wat moet ik doen met mijn resultaten?

Als je een positief resultaat hebt, raden we je aan om je arts te raadplegen en de volgende stappen over je gezondheid te bespreken en om te kijken of verdere behandeling vereist is.

Wat te doen als het testresultaat negatief is maar ik heb nog steeds klachten?

Aanhoudende symptomen kunnen verschillende oorzaken hebben. De symptomen kunnen bijvoorbeeld te wijten zijn aan een andere oorzaak. Als de symptomen aanhouden, raadpleeg dan onmiddellijk een arts.

De testlijn (of stip) is anders dan de controlelijn (of stip). Is dat problematisch?

Nee, dit is niet problematisch. De kleuren kunnen verschillen. Het maakt ook niet uit welke lijn sterker is. Zelfs een zwakke 2e regel (stip) duidt op een positief testresultaat.

Hoe lang duurt het voordat de zelftest bij mij thuis bezorgd is?

Alle Oneself producten worden verzonden met PostNL. Plaats je een bestelling vóór 12:00 uur in Nederland? Dan is de levering de volgende werkdag.

Ik wil niet dat de zelftest bij mij thuis wordt afgeleverd.

Geen probleem, je kunt tijdens het afrekenen je gewenste afleveradres toevoegen.

Hoe kan ik het product terugsturen als ik niet tevreden ben?

Als het product niet is gebruikt, kunt je het naar ons terugsturen. Wij vergoeden vervolgens de prijs van je product (exclusief verzendkosten).

Bij vragen staan we altijd voor je klaar. Stuur hiervoor een e-mail naar info@oneselfhealth.com, of bel ons op +31 6 29367141. Ook kan je altijd een WhatsApp berichtje sturen.

Menu