Soa-testen

Loop je een risico op een soa, na onveilig seksueel contact? Kies voor zekerheid met een soa zelftest van Oneself. Bekijk hieronder al onze soa thuistesten.

Toont alle 2 producten

Filters

Voor 12.00 uur besteld, vandaag verstuurd

Binnen 20 minuten de uitslag van je zelftest

Anonieme levering

Zekerheid met een soa zelftest

Na onveilig seksueel contact is het altijd aan te raden om je laten testen op een soa. Ook wanneer je geen symptomen vertoont, kan het namelijk zijn dat je besmet bent. De drempel voor een bezoek aan de huisarts of de GGD is vaak hoog. Een alternatief is een soa zelftest, waarbij je in het comfort van eigen huis de test kan uitvoeren. Een soa thuistest heeft veel voordelen:

  • Laagdrempelige manier om jezelf te laten testen op een soa;
  • Testen in het gemak en comfort van eigen huis;
  • Eenvoudig in gebruik;
  • Snel resultaat;
  • Discreet online bestellen.

Ons assortiment soa zelftesten

Oneself heeft een ruim aanbod soa testen die je online kan bestellen:

  • Chlamydia zelftest: chlamydia is een van de meest voorkomende soa’s. Deze soa heeft vaak weinig of geen symptomen, waardoor je meestal niet doorhebt dat er iets aan de hand is. Chlamydia kan wel leiden tot vervelende problemen zoals ooginfecties, artritis, ontsteking van de urinewegen en onvruchtbaarheid. Het is dus belangrijk om deze soa snel te behandelen.
  • INSTI HIV zelftest: na onveilig seksueel contact bestaat er ook het risico op HIV. De INSTI HIV zelftest is de snelste HIV test voor thuisgebruik. Binnen 60 seconden krijg je een betrouwbaar resultaat te zien. Het is de enige officiële HIV zelftest die verkocht mag worden in Nederland en is CE en FDA goedgekeurd.

Met een soa zelftest kies je voor zekerheid en neem je de controle over je eigen gezondheid.

Soa thuistest bestellen bij Oneself

Een soa thuistest bestel je eenvoudig online in onze webshop. De volgende werkdag ontvang je de soa zelftest, zodat je kan testen in het gemak en comfort van eigen huis. Heb je nog vragen over onze soa zelftesten? Neem dan contact met ons op via whatsapp +31 6 29367141 of mail naar info@oneselfhealth.

Hulp nodig?

Heb je vragen of hulp nodig met een bestelling.
Chat met ons via whatsapp.

Menu