Vruchtbaarheidstesten

Wanneer het gaat om vruchtbaarheid, hebben zowel mannen als vrouwen hiermee te maken. Kies voor zekerheid en je eigen gezondheid, met een zelftest van Oneself. Bekijk hieronder al onze vruchtbaarheidstesten.

Toont alle 2 producten

Filters

Voor 12.00 uur besteld, vandaag verstuurd

Binnen 20 minuten de uitslag van je zelftest

Anonieme levering

Test je vruchtbaarheid met een zelftest

Een zwangerschap is afhankelijk van de vruchtbaarheid van zowel de vrouw als de man. Wanneer je al een tijdje probeert zwanger probeert te worden, is vaak een volgende stap een bezoek aan een arts. De drempel voor een bezoek aan een arts is vaak hoog. Een laagdrempelige optie voor meer informatie over vruchtbaarheid is een vruchtbaarheid zelftest. Zo kan je bijvoorbeeld als man een indicatie krijgen van het aantal (actieve) zaadcellen en als vrouw wanneer je meest vruchtbare dagen zijn met een ovulatietest. Een vruchtbaarheidszelftest heeft veel voordelen:

  • Laagdrempelige manier om vruchtbaarheid te testen;
  • Testen in het gemak en comfort van eigen huis;
  • Eenvoudig in gebruik én snel resultaat;
  • Discreet online bestellen.

Ons assortiment vruchtbaarheidstesten

Oneself heeft een ruim aanbod vruchtbaarheidstesten, voor mannen en vrouwen, die je online kan bestellen:

  • Mannelijke vruchtbaarheidstest: deze test is er speciaal voor mannen om de vruchtbaarheid te testen. De test meet het aantal zaadcellen én de bewegelijkheid van de zaadcellen. Met een vruchtbaarheidstest kies je voor zekerheid en neem je de controle over je eigen gezondheid.
  • Vrouwelijke vruchtbaarheidstest (ovulatietest): probeer je zwanger te raken? Met een ovulatietest kom je er als vrouw achter wanneer je meest vruchtbare dagen zijn. Deze test laat niet zien in hoeverre je vruchtbaar bent, maar alleen op welke dagen de grootste kans op bevruchting is.

Vruchtbaarheid testen?

Een vruchtbaarheidstest bestel je eenvoudig online in onze webshop. De volgende werkdag ontvang je de vruchtbaarheidstest in een discrete verpakking thuis. Zo kan je testen in het gemak en comfort van eigen huis. Heb je nog vragen over onze zelftesten? Neem dan contact met ons op, door een e-mail te sturen naar info@oneselfhealth.com. Ook zijn we telefonisch bereikbaar op +31 6 29367141.

Hulp nodig?

Heb je vragen of hulp nodig met een bestelling.
Chat met ons via whatsapp.

Menu