Zwangerschapstesten

Een zwangerschapstest is misschien wel de bekendste zelftest van allemaal. Met een zwangerschapstest kom je er snel achter of je in verwachting bent of niet. Daarnaast bieden we bij Oneself ook zelftesten aan voor gedurende je zwangerschap. Bekijk hieronder al onze zwangerschapstesten.

Toont alle 2 producten

Filters

Voor 12.00 uur besteld, vandaag verstuurd

Binnen 20 minuten de uitslag van je zelftest

Anonieme levering

Testen zwangerschap

Je kan om verschillende redenen kiezen om een zwangerschapstest te doen. Bijvoorbeeld wanneer je onbeschermde seks hebt gehad, wanneer je zwanger probeert te worden of wanneer je zwangerschapssymptomen ervaart zoals het uitblijven van menstruatie, vermoeidheid en misselijkheid.

Een zwangerschapstest meet de concentratie van het hormoon hCG. De test werkt erg eenvoudig: de teststaaf dompel je ongeveer 3 seconden in ochtendurine (daarvan is de hCG-concentratie het hoogste). Het resultaat lees je na ongeveer 5 minuten af.

Soms is de concentratie hCG nog niet goed genoeg meetbaar in de urine. Voor meer zekerheid is het dus slim om na een paar dagen nogmaals te testen, zeker wanneer je vroeg in de zwangerschap test.

Ons assortiment zwangerschapstesten

Oneself heeft een ruim aanbod zwangerschapstesten die je online kan bestellen:

  • Viola vroege zwangerschapstest: deze zwangerschapstest is er voor vrouwen die al in een zeer vroeg stadium willen weten of ze zwanger zijn. De test kan een zwangerschap al vanaf de 8e dag decteren. De test werkt eenvoudig, door een teststaaf in ochtend urine te houden. Binnen 5 minuten zie je het resultaat van de test.
  • Vruchtwaterlek zelftest: naarmate de zwangerschap vordert is er een grotere kans op vochtverlies. Met de vruchtwaterlek zelftest kom je er achter of het vochtverlies tijdens de zwangerschap vruchtwater of urine is.

Zwangerschapstest doen?

Wil je een zwangerschapstest doen? Bestel deze dan eenvoudig in onze webshop. De volgende werkdag ontvang je de zwangerschapstest in een discrete verpakking thuis. Zo kan je testen in het gemak en comfort van eigen huis. Heb je zelf nog vragen over onze zelftesten? Neem dan contact met ons op, door een e-mail te sturen naar info@oneselfhealth.com. Ook zijn we telefonisch bereikbaar op +31 6 29367141.

Hulp nodig?

Heb je vragen of hulp nodig met een bestelling.
Chat met ons via whatsapp.

Menu